2024 Özel Uçak Kiralama Fiyatları

özel uçak kiralama fiyatları

Bireysel veya kalabalık grupların seyahat etmek için tercih edebilecekleri en konforlu ulaşım yolu özel uçak kiralamaktır. Özel uçaklar sayesinde tarifelere bağımlı kalmadan, kendi programınıza göre kalkış-varış saatlerini ayarlayabilir, uçuş süresince ikramların tadını çıkarabilir ve yolculuğunuzu istediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Havayollarından farklı olarak, özel jet kabinlerinde sıkıldığınızda ayağa kalkabilir, dilediğiniz gibi kendi mahrem ortamınızda zaman geçirebilirsiniz. Uçuşunuzun uzunluğuna ve kabin büyüklüğüne bağlı olarak dilerseniz size özel hazırlanmış yatakta dinlenelerek yolculuğunuzu geçirebilir, ayarlanabilir koltuklar sayesinde bacaklarınızı uzatabilir kısacası otobüs, otomobil gibi diğer ulaşım türlerinde olan ne kadar rahatsız edici durum varsa bunlardan uzakta keyifli bir seyahat süreci geçirebilirsiniz. Üstelik tek başınıza seyahat etmek zorunda da değilsiniz! Ailenizle, iş arkadaşlarınızla, akrabalarınızla, partnerinizle ve hatta evcil hayvan dostunuzla birlikte bu yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu içeriğimizde bu ve bundan çok daha fazlasını sunan özel uçak kiralama hizmet bedelleri hakkında daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.

2024 Özel Uçak Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

Özel uçak kiralama fiyatları; hava aracının modeli, gidilecek olan destinasyonlar arası mesafenin uzunluğu, yolcu sayısı, talep edilen hizmetlerin çeşitliliği, tek yön veya gidiş dönüş uçuşu olması gibi birçok farklı unsurdan etkilendiğinden ve  her bir talep için fiyatlandırma farklı olacağından ne yazık ki sabit ve net bir şekilde listelenememektedir. Bunun yerine fiyat bilgisi edinmek isteyen yolcuların uçak kiralama firma yetkililerine ulaşarak gerekli hizmet taleplerini belirtip fiyat teklifi alması gerekmektedir.

Daha detaylı anlatmak gerekirse kısa menzilli 7 kişilik bir uçak ile talep edeceğiniz  Londra – İstanbul uçuşu için alacağınız teklif ile uzun menzilli uçak kategorisinde yer alan 13 kişilik uçak için tarafınıza iletilecek teklifler birbirinden çok farklı olacaktır.  Mesafe ve uçuş süresi aynı olsa bile iki uçağın işletim giderleri, havalimanlarında uygulanan yer hizmetleri bedelleri, uçağın yakıt sarfiyatı gibi farklılar fiyatlandırmayı etkileyecektir. Tamamen size özel planlanan, konforlu ve emniyetli bu özel uçuşlar için fiyat teklifi almak isterseniz Jet Partner Ekibi ile iletişime geçmenizi öneririz.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir